Seipäjärventie 409, 99510 Raudanjoki
Puh: (016) 634 133, Fax: (016) 634 101, visatupa@visatupa.fi

Tervetuloa Visatuvalle - matkailua harjoittavalle nykyaikaiselle lypsykarjatilalle. Visatupa on jo 30 vuotta toiminut perheyritys aivan keskellä Lappia, 83 km Rovaniemeltä pohjoiseen ja 52 km Sodankylästä etelään 4-tien (E75) läheisyydessä. Visatupa on kuulunut Suomen retkeilymajajärjestöön (SRM) koko toimintansa ajan. Saarijärven rantakuva


Finnhostel-majoitustilojen etupiha Majoitus tapahtuu neljässä erillisessä lomarakennuksessa tilan pihapiirissä. Kodikkaita ja siistejä huoneita kahdessa majoitusrakennuksessa on 11 kappaletta 2-5 hengelle. Näissä rakennuksissa suihkut ja wc:t ovat yhteisissä tiloissa. Lisäksi pihapiirissä on 4 kappaletta täysin varustettuja (mh, tupakeittiö, suihku, wc ja sähkösauna) huoneistoja. Kaikkiaan majoitustiloihin voidaan majoittaa yhteensä 55 henkilöä. Kaikissa majoitustiloissa on itsepalvelukeittiö asiakkaiden käytössä. Runsas maalaisaamupala tarjotaan seisovasta pöydästä. Tila on MALO-luokiteltu.


Illalla on hienoa rentoutua rantasaunassa ja pulahtaa sekä kesällä että talvella järveen. Visatuvalla voidaan järjestää illanvietto kodassa, johon voi tehdä nuotion keskelle. Tilavaan kotaan mahtuu kerralla 30-40 henkilöä.

Visatuvan ympäristössä on talvisin murtomaahiihtolatuja. Hiihtovälineitä ja lumikenkiä talosta löytyy pienelle ryhmällekin. Vaihtoehtoisesti voi opetella ajamaan moottorikelkalla. Autotiet pysyvät perille saakka auki runsaslumisinakin talvina. Lämmityspaikkoja löytyy 4-5 autolle ja asuntovaunulle.

Lätynpaistoa kodassa

Etusivu - Esittely - Ajo-ohje - Huoneet - Aktiviteetit - Historia - Ajankohtaista - Index

Linkkejä yhteistyökumppaneidemme kotisivuille